Tjena tjena mittbena !!

hihi, stöörd rubrik , ja vet , men jag kunde inte komma på ngt annat , egentligen e jag sp tråkig så jag inet orkar blogga , tänkte egentligen kopiera inlägget från min andra blogg som jag precis skrev , men jag vill inte tråka ut er så no way!
Men sen har jag ju min blogg tsm med Ylva , så OMG vad mke bloggning jag måste handskas med så ni kanske vet varför det e lite dålig uppdate ofta !! (a'
Men aja , kom hem från farsta nyss , var där med pappa ¨, köpte svata jeans från Gina sen köpte jag strumper från h&m och så skulle jag köpa en till pyjamas , men jag hittade ingen , glömde att titta lättare sagt ...
Men nu ska jag chilla galet , som Jonatan brukar säga hahaha !!<3

grrr/N

Dagens fråga !



Vilket märke?

Fjällräven eller canada gose ? :$

Sötaste Nathalie som älskar sin Isabelle !! (a'


ASSÅ FÖRLÅT FÖR AS DÅLIG BLOGGNING AV MIG !

sry sry sry , det var inte med flit , asså jag har bara skitit i det helt , men för att gottgöra er så har vi frågestund har jag bestämt utan att fråga issa , men det blir nog bra x)
Men nu e det frågestund asså , har inte hunnit göra bild (a' men aja ni vet det nu iaf , fråga mig OCH ISSA och sen så ska den nog vara tills ... den 18 Februari , jaja , fråga på snälla . kommer påminna sen .

love love love to you all !! / Nathalie ( nos puss till Ylva Ahlberg )<33

mussiiic

Hej alla fina bloggläsare !

Kopierad av min blogg

Kom nyss hem. Skolan var underbar idag, haha .. vi började 10:15 idag och jag skulle egentligen gå upp klockan ? minns inte. Men när klockan ringde så stängde jag bara av den och tänkte vila i 2 minuter. Men såklart så somnade jag om och vaknade klockan 9:48, och det var då jag skulle gå -.- Så jag stressade sönder verkligen, men jag kom till skolan tillslut. Vi slutade halv tre, det känndes som att vi gick i skolan i typ 2 timmar, haha skön dag asså :p Efter skolan sa jag hejdå till alla och drog iväg med nathalie till Abbes Grill Bar, där nadja ellioth tanya och emelie var :) Vi åt pommes och drack läsk där, och hade roligt. Efter att ha varit där ett tag så drog nathalie hem och vi andra gick hem till laura och busade, haha ! Vi gick först in och snacka lite med henne och tim, sen så sa hon åt oss att gå ut, men vi låtsades gå och gömde oss i hennes hus, haha skit kul var det, fast hon lacka lite <3 Efter att ha varit hos laura så drog jag nadja emelie tanya och ellioth hem till emeli och kollade på One three hill, men hennes tv är helt paj, så vi såg bara lite av det. Vi drog till centrum lite senare och träffade oscar philip och elias, emelie skulle bjuda oscar på pizza så hon gav honom lite pengar och drog sen, för tanya och emelie skulle på dans. Jag drog då också, fast hem.
Ska göra franska och so läxan så jag blir klar med det.

Orkade inte skriva om ett inlägg igen, om precis samma sak, men nu får ni lite låtar som jag tipsar :)



Rihanna ( ft Jeezy ) - hard
Älskar låten, har tröttnat lite bara .. hissade den i min andra blogg för rätt länge sen, men nu börjar dom spela den på radio ?


Beyonce - Word Wide Women
I love


Chris brown ( ft Lil wayne ) - transform ya
Den är bäst i början med Lil wayne, men den är bra


New Boys - Your a Jerk
Hahaha, Det bästa är ju ' Your a Jerk '
Dom sjunger inte så bra tycker jag, men den är helt okej :) och sjuuukt snygga.


Kartellen - dum
HAHA nu får ni inte tro att jag är en kriminell gangzter, men jag är kär i låten ! Ett minne från i sommras asså.

Varning
! - ta inte åt er av texten i låten "Dum" av Kartellen, bli inte dum och kriminell, han sjunger att ingenting kommer hända om man gör något dumt men jag antar att det kommer det.
älskar låten bara :) 

jaja orkar inte lägga upp fler låtar, ni få ha det bra sålänge ! (:

puss&kram / isabellson

RSS 2.0